يخني اللحم بالطماطم

يخني اللحم بالطماطم
المقادير
كيلو لحم مكعبات يقضل من منطقة الكتف
بصل مفروم
فلفل مفروم حار او عادى
ثوم مفروم
صلصة طماطم
طماطم مفروم تكون مقشرة
زيت زيتون
ملح وفلفل وبهارات 
روزمارى
صنوبر محمص
مرق
ارز ابيض او بالشعرية
الطريقة 
تتبل اللحم بالملح والفلفل والبهارات والروزمارى والزيت ويترك لمدة ساعة فى الثلاجة
فى حلة على النالر ضعى اللحم بالتوابل على نار متواسطة مع التفليب حتى تحمر اللحم
ضيفى عليها البصل والفلفل والطماطم ويترك لمدة 5 دقائق
ضيفى الصلصة وقلبيها وبعدين المرق واخفضى النار واتركيها تنضج لمدة ساعة الى ساعة ونصف
قدمية فى طبق وزينية بالصنوبر ويقدم مع الارز وبالهنا

شارك الموضوع

مواضيع ذات صلة