الكرونتمقادير العجينة160مل لبن دافى 160مل ماء دافى20جم خميرة بودر1كيلو دقيق60جم سكر300جم زبدة 50جم لبن بودرة20جم ملح
100حم دقيق للفرد2لتر زيت للتحميرورق زبدة
الطريقةنضيف البن الدافى مع الماء الدافى مع الخميرة الفورية وتقلبنضيف فى العجانة الدقيق مع السكر مع الملح ويخلط جيدا ثم نضيف الزبدة تكون طرية وتقلب جيدا فى المكنة ليصبح الخليط رملى وبعدين ننزل بالبن والماء المذاب فيهم الخميرة حتى تصير متماسكة ندخل الثلاجة لمدة ساعتين بعدين تفرد وتقطع بسمك 1سم وتحمر فى زيت عالى على الوجهين
بعدماتبرد وتصفيها جيدا
تزين بالشكولاتة اوى المربى وتوضع فى النصف كستر ويقدم
100حم دقيق للفرد
2لتر زيت للتحمير
ورق زبدة
الطريقة
نضيف البن الدافى مع الماء الدافى مع الخميرة الفورية وتقلب
نضيف فى العجانة الدقيق مع السكر مع الملح ويخلط جيدا ثم نضيف الزبدة تكون طرية وتقلب جيدا فى المكنة ليصبح الخليط رملى وبعدين ننزل بالبن والماء المذاب فيهم الخميرة حتى تصير متماسكة ندخل الثلاجة لمدة ساعتين بعدين تفرد وتقطع بسمك 1سم وتحمر فى زيت عالى على الوجهين
بعدماتبرد وتصفيها جيدا
تزين بالشكولاتة اوى المربى وتوضع فى النصف كستر ويقدم
الإبتساماتإخفاء الإبتسامات