فراخ بالبصل

فراخ بالبصل


المقادير
دجاجة مقطعة على 8
 عدد3 بصل جوانح
 100ما زيت ذرة
2عدد مكعب مرق
2عددورق لورا-2عدد حبهان
5جم ملح-5جم فلفل
5جم جوزة الطيب
كوب ونصف ماء مغلى
 الطريقة
يسخن الزيت على النار وبعدين نضيف البصل ويقلب بعدين الفراخ وتقلب واضيف البهارات واقلب وانزل بالاء المغلى 

واتركها لمدة 30دقيقة على نار متواسطة بعدين نجيب صنية فيها ورق فليوم نضعها فيها وتغطى بورقة اخرى وتدخل الفرن لمدة 20دقيقة على درجة حرارة 200وبعدين نشيل الورقة وتدخل لمدة 10دقايق لتحمر
 

شارك الموضوع

مواضيع ذات صلة